Enkel chokladfudge med saltrostade pekannötter

Ett snabbt tips inför jul. Chokladfudge med saltrostade pekannötter och flingsalt! Jag gillar inte när det för för sött, det ska helst vara mörk choklad och flingsalt för min del 😍. Det går såklart utesluta nötterna eller byta ut mot mandel, hasselnötter, cashewnötter, krossade Mariannekarameller eller cornflakes tex. Går även att smaksätta med apelsinzest om man gillar det. 

För 25 generösa godisbitar (jag gjorde halv sats och då är inte alla bitar med på bilden 🤪)

400 g mörk choklad
50 g smör, rumsvarmt 
1 burk kondenserad mjölk, sötad, ca 400 g
2 dl grovhackade pekannötter (rostade i stekpanna med lite rapsolja och flingsalt, sen svalnade)
Flingsalt att toppa med

Häll den kondenserade mjölken i en kastrull. Rör ned hackad choklad och värm på låg värme tills det smält. Klicka i smöret och ta av från värmen. Rör ned nötterna och häll i bakplåtspapperklädd form. Storleken beror helt på hur höga du vill ha de. Strö över lite flingsalt. Ställ i kylen i 3 h och skär sen i bitar.