Nattjästa frallor

Hittade ett fantastiskt recept på frallor som var så enkla så jag inte kunde stå emot att prova de till lördagsfrukost.

Igår kväll gjorde jag så här;
Smula 3 g färsk jäst i en bunke (det är ungefär en ärtas storlek), häll på 3.5 dl kallt vatten och rör ut jästen. Häll i 7.5 dl vetemjöl och 1 tsk salt (jag tyckte det räckte med 1 tsk, i receptet är det 2). Rör ihop degen. Sätt lock på och låt jäsa i rumstemperatur 6-10 h.

Morgonen efter;
Stjälp ut degen på mjölad bänk. Strö mjöl över och vik den ett par gånger och dra försiktigt ut den mellan vikningarna.
Låt vila på 30-45 min på bänken.
Värm ugnen till 250-275 grader och dela degen i 9-12 bitar. Lägg på plåt med bakplåtspapper/silikonmatta och grädda mitt i ugnen 10-15 minuter.
Låt svalna på plåten och servera!