Frozen Nutella- och Oreocheesecake


Oreocheesecake med Nutella
8-10 bitar

Botten
150 g Oreos
50 g smör, brynt 

Fyllning
3 dl vispgrädde
600 g naturell färskost
1,5 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
150 g Oreos
2 dl Nutella eller valfri nötkräm
100 g mjölkchoklad, hackad

Garnering
75 g Oreos
Maränger, krossade
Smält Nutella 

Krossa kexen till botten och rör ihop med det brynta smöret. Fördela smeten jämnt i en form cirka 24 cm, och ställ i kyl medan du gör fyllningen.

Vispa grädden fluffig. Vispa socker, vaniljsocker och färskost mjukt. Krossa kexen till fyllningen. Vänd ihop grädde med ostsmet och Nutella, vänd försiktigt ned Oreokrosset och hackad choklad. Häll över botten och garnera med Oreos och maränger och ställ in i frysen 3 timmar. Låt stå i rumstemp 15 minuter innan servering. 
Ringla eventuellt över lite smält Nutella.